HomeNieuwsSGP-Jongeren Alblasserwaard organiseert eerste jongerenbijeenkomst

SGP-Jongeren Alblasserwaard organiseert eerste jongerenbijeenkomst

Publicatiedatum: 20 sep. 2013

SGPJ Alblasserwaard is een plaatselijke afdeling van de SGP Jongeren! We verzorgen enkele keren per jaar avonden over een politiek thema, zowel landelijke als plaatselijke.

Op d.v. vrijdagavond 4 oktober organiseert SGP-J Alblasserwaard haar eerste avond! Het thema van deze avond zal zijn: Bezuinigen? (N)ergens voor nodig!? 


Wat is de toekomst van ons, jongeren? Hebben wij later nog wel een mooi pensioen?, Waarom al die bezuinigingen op onderwijs? Deze en nog meer vragen komen op deze avond aan de orde! We gaan over verschillende onderwerpen debateren en de zaal mag actief meedoen!

Te gast zijn o.a. Elbert Dijkgraaf (2e kamerlid SGP) en Wouter Koolmees (2e kamerlid D66) Het debat staat onder leiding van Pieter Verhoeve (Burgemeester Oudewater).

De avond vind plaats in Landvast en begint om 8 uur. U bent van harte welkom! De entree is gratis, wel is er een collecte voor de onkosten.

Als u nog meer informatie wil, neem dan contact op met alblasserwaard@sgpj.nl. We hopen u in grote getale te ontmoeten op onze 1e avond.

We hopen op een grote opkomst!