A.J. Huisman

Burgerraadslid

Beste lezer, ik ben Adriaan Huisman, geboren en getogen Alblasserdammer. Sinds 2010 getrouwd met Ariënne, en samen hebben we 4 zoons. In het dagelijks leven ben ik controller bij Cordeel, een bouwbedrijf te Zwijndrecht. Daar houd ik me bezig met financiële, fiscale en juridische zaken op het gebied van bouw, project- en vastgoedontwikkeling.

Sinds het voorjaar van 2018 ben ik als steunfractielid betrokken bij het werk van de SGP Alblasserdam. Vanuit de verantwoordelijkheid richting onze medemensen wil ik bijdragen aan een gezonde samenleving, waarin oog is voor de inwoners van ons dorp.

Door het werk als steunfractielid heb ik de mogelijkheid om te groeien in dit werk en politieke ervaring op te doen. Voor de komende periode zal ik afwisselend meelezen met de portefeuilles bestuur, samenleving en grondgebied, om zodoende daarna met de fractie te beslissen welke portefeuille het beste past qua interesse en kennis.

Naast de verantwoordelijkheid richting onze medemens, is er een nog belangrijker verantwoordelijkheid die wij als christen hebben. Vanuit Gods Woord weten wij dat niets voor Zijn oog verborgen is. In het licht van Zijn alwetendheid hoop ik ook het werk als steunfractielid uit te voeren.

Terug naar overzicht