3 januari 2014

Blik op de raad - SGP: Plaats maken

Klaroen.nl  -  3 januari 2014

Bijdrage Aart Boele

Plaats maken

Deze raadsperiode loopt ten einde. De SGP-fractie is voldaan met wat bereikt werd. In financieel opzicht kwam de gemeente op orde. De relatie met burgers en bedrijven is sterk verbeterd en daarmee het vertrouwen toegenomen. Er zijn grote investeringen gedaan, zoals een nieuw zwembad en een nieuwe Beukelmanschool. De samenwerking binnen de Drechtsteden werpt vruchten af. En zo valt er meer te noemen.

Maar wat vindt de kiezer daar nu allemaal van? Die vraag gaan we aan hen voorleggen, bij de raadsverkiezingen van 19 maart a.s. Dan wordt een nieuwe volksvertegenwoordiging gekozen en opnieuw een coalitie gevormd, die hetzij op de ingeslagen weg voortgaat, hetzij een nieuwe koers uitzet. Dat wordt dus wel weer heel spannend!

Zelf zal ik dat niet meer als raadslid meemaken. Na 16 jaar draag ik het stokje over aan een nieuwe generatie. Graag maak ik nu plaats voor jonge mensen. Daarmee eindigt ook mijn bijdrage aan deze kolommen. Ik deed mijn werk in de raad met veel blijdschap, ik kijk er met diepe dankbaarheid op terug. Ik sluit het af in een periode waarin het bestuur op orde en de onderlinge verhoudingen goed en stabiel zijn.

Ik bedank hartelijk voor het vertrouwen dat velen mij schonken!