12 maart 2018

In gesprek met onze inwoners tijdens het politiek plein in de Bibliotheek

Op zaterdag 10 maart organiseerden de politieke partijen in Alblasserdam samen met de bibliotheek een politiek plein. Ook de SGP was hierbij aanwezig met een stand. Veel verkiezingsmaterialen werden hier gepresenteerd, zoals de beknopte flyer, de verkiezingskrant, het volledige verkiezingsprogramma en periodiek Schriftelijk. Voor de kinderen waren kleurplaten, pennen en snoepjes beschikbaar.

Tijdens deze verkiezingsmarkt was het ook mogelijk Het Alblasserdam Kwartet op te halen. Dit kon worden ontvangen na inleveren van een kleurplaat of na insturen van een karakteristieke foto van Alblasserdam. De kwartetspellen gingen als warme broodjes mee.

Gedurende deze ochtend konden vele gesprekken worden gevoerd met onze inwoners, waarbij ook diverse vraagstukken aan de orde kwamen: de 3e ontsluiting, verkeersopstoppingen, hangjongerenproblematiek, afvalscheiding en -inzameling, enz. enz. bezoekers konden ook hun ideën in de SGP ideënbus deponeren, waarbij de eerste 100 inwoners met goede ideën of tips een Alblasserdam Kwartet ontvingen.

D.V. zaterdag 17 maart zal opnieuw een verkiezingsmarkt worden gehouden, dan in het Makado winkelcentrum. Ook daar zal de SGP aanwezig zijn en zijn opnieuw Alblasserdam Kwartetspellen te verkrijgen. Wij zien daar opnieuw uit naar goede ideën of tips die na de verkiezingen meegenomen kunnen worden door de fractie.

SGP Alblasserdam legt de oranje loper uit voor alle inwoners... 

De stand is klaar, bezoekers kunnen komen...

... en voldoende kwartetten op voorraad #dorpskarakter

Een kleurplaat verdient een kwartet...

Overhandiging boek 'Politiek voor dummies'...wie overhandigt hier nu aan wie? #altijdblijvenleren

... en de kleurplaten stromen binnen

Wie de jeugd heeft...

zichtbaar aanwezig in de bibliotheek

Ook het beeld bij de bibliotheek ontving een warme SGP-sjaal