C. van Werkhoven

Raadslid

Mijn naam is Corné van Werkhoven. Ik ben geboren op 28 juni 1979 te Nieuw-Lekkerland. Ik ben getrouwd met Anita en vader van twee zoons en vier dochters. Sinds 2004 wonen wij met veel genoegen in Alblasserdam. Als teammanager ben ik werkzaam bij Logres Business Solutions, een partner van UNIT4 en SAP software.

Tijdens de middelbare schoolperiode werd mijn interesse voor de politiek en de SGP stevig aangewakkerd door bezoeken aan Studievereniging ‘Sola Scriptura’. De bevlogenheid van bestuur en inleiders en de boeiende onderwerpen met nog boeiender discussie waren altijd erg leerzaam.

Op de vraag vanuit de SGP haar steunfractie te komen versterken ben ik in 2013 vol enthousiasme begonnen aan dit mooie werk. Daarbij mocht ik ook de website omzetten naar het nieuwe sjabloon van de landelijke SGP. Na de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 ben ik gemeenteraadslid geworden. Mijn portefeuilles zijn daarbij de commissie bestuur en de auditcommissie.

Door mijn betrokkenheid bij de SGP-fractie hoop ik een goede bijdrage te kunnen leveren aan de besluitvorming voor ons prachtige dorp en haar inwoners. Belangrijk vind ik hierbij het Bijbelse geluid waar mogelijk te laten horen, in de overtuiging dat christelijke normen en waarden goed zijn voor de gehele samenleving. Dit is niet altijd eenvoudig in het huidige klimaat waarin Bijbel en godsdienst vooral achter de voordeur worden gedrongen. Gebed en medeleven vanuit kerken en achterban zijn hierbij onmisbaar.

Terug naar overzicht