H.C. van Vliet

Raadslid

Even voorstellen: Harrold van Vliet

Sinds de verkiezingen in 2014 ben ik burgerraadslid namens de SGP.
Wie ben ik en wat beweegt mij om hieraan mijn bijdrage te leveren?

Sinds 2010 woon ik in Alblasserdam en ben in 2012 getrouwd met Eline.
Kerkelijk zijn we lid van de Oud Gereformeerde Gemeente van Kinderdijk.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Damen Shipyards in Gorinchem als project manager. In die functie ben ik verantwoordelijk voor de bouw van een project vanaf het contract tot en met de oplevering aan de klant.
In mijn vorige woonplaats Krimpen aan den IJssel ben ik actief geweest binnen de SGP-jongerenvereniging Kernpunt. Eerst binnen de redactiecommissie en later in het bestuur. Vervolgens ben ik een aantal jaren voorzitter geweest van de VLSJ. Voor velen wellicht een onbekende, maar dit is de vereniging binnen de SGP-Jongeren waar In Contact lezers lid van zijn.

Al vele jaren heeft politiek mijn belangstelling. Waarom? Daar weet ik eerlijk gezegd zelf niet echt een antwoord op. Politiek heeft iets intrigerends: je hebt een bepaalde overtuiging en ideeën die je graag wilt uitdragen en/of realiseren. Als christen is daarbij ons uitgangspunt Gods Woord. Wat beweegt echter een ander om tot een standpunt te komen? Hoe krijg je draagvlak voor jouw voorstel?

De start was pittig; het duurt wel even voordat je in geslingerd bent in alle dossiers die lopen.
Gelukkig kon ik het eerste jaar (2013) als steunfractielid al wat ervaring opdoen, voordat ik in 2014 burgerraadslid ben geworden.

Als de Heere het geeft, hoop ik ook in de komende tijd mijn bijdrage te blijven leveren en zo onze fractieleden te ondersteunen en een bescheiden bijdrage te leveren aan het bestuur van onze mooie gemeente.

Terug naar overzicht